iFixit: Geen onverwachte veranderingen in iPad 4

iFixit heeft de iPad vierde generatie uit elkaar gehaald, om zo alle onderdelen in de iPad naast elkaar te kunnen leggen. iFixit ontdekte bij de ontleding onder andere een scherm van LG.

iPad vierde generatie uit elkaariFixit heeft naast de iPad mini ook de iPad vierde generatie ontleed. Bij het uit elkaar halen van de nieuwe iPad maakte de reparatiesite foto’s, die je een interessant kijkje bieden in de nieuwe iPad. Uit de foto’s blijkt dat de iPad 4 gebruikmaakt van een LG-scherm. Ook laten de beelden de nieuwe A6X-processor en de Lightning-connector voor de iPad 4 zien.

Het interne ontwerp van de iPad vierde generatie zou grotendeels hetzelfde zijn gebleven. Er zijn enkel wijzigingen te bespeuren op de punten die veranderd zijn ten opzichte van de iPad 3. Zo zien de onderdelen voor de verbindingspoort er bijvoorbeeld anders uit, omdat de iPad nu gebruikmaakt van een Lightning-connector. De onderdelen voor de connector zijn kleiner, maar Apple lijkt niets gedaan te hebben met de extra geboden ruimte. Het moederbord van de iPad bevat 1GB RAM.

Op iFixit staat stap voor stap hoe de iPad precies uit elkaar gehaald is. Bij foto’s met onderdelen probeerde de reparatiesite zo grondig mogelijk aan te geven welke onderdelen ze aantroffen. Volgens iFixit is het vrij lastig om de iPad te repareren, onder andere omdat het schermpaneel vastgelijmd zit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2012, 10:08
Categorie iDevices
Onderwerpen ifixit, ipad 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.