iFaith: sla de SHSH-gegevens van je huidige firmwareversie op

Met iFaith kun je de SHSH-gegevens opslaan van de firmwareversie die zich op dit moment op je iPhone, iPod touch of iPad bevindt. Met behulp van deze SHSH-gegevens zul je later naar dezelfde firmwareversie kunnen herstellen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

iFaith: SHSH-gegevens opslaan van je huidige firmwareversieOm te kunnen herstellen naar een oudere firmwareversie dan iOS 4.3.3, heb je de SHSH-gegevens nodig van de firmwareversie waarmee je jouw iPhone, iPod touch of iPad wilt herstellen. Deze per toestel en per firmwareversie unieke handtekening was tot nu toe alleen op te slaan voor de meest recente firmwareversie, zo lang deze door Apple gesigneerd werd. iFaith van iH8sn0w brengt verandering in die situatie.

Met behulp van iFaith is het nu namelijk ook mogelijk om deze SHSH-gegevens op te slaan van de firmware die zich op dit moment op de iPhone, iPod touch of iPad bevindt, óók als deze firmwareversie al lang niet meer door Apple gesigneerd wordt.


iFaith

De jailbreaktool iFaith is met name handig voor gebruikers die een iPhone, iPod touch of iPad kopen waar zich een oudere firmwareversie op bevindt dan de meest recente firmwareversie die op dat moment door Apple gesigneerd wordt. De SHSH-gegevens van de meest recente firmwareversie kon je al opslaan met behulp van Cydia of TinyUmbrella. iFaith is geschikt voor gebruik in combinatie met de iPhone 3GS, de iPhone 4, de 3e en 4e generatie iPod touch, de originele iPad en de 2e generatie Apple TV. Aangezien er momenteel geen bootrom-exploit beschikbaar is voor de iPad 2, zal deze voorlopig niet worden ondersteund. Je kunt iFaith gebruiken om de SHSH-gegevens van iOS 3.1.x, 3.2.x, 4.0.x, 4.1, 4.2.x en 4.3.x op te slaan. iFaith is voorlopig alleen beschikbaar voor Windows, een versie voor Mac OS X wordt binnenkort verwacht.

iFaith is gratis te downloaden op de website van iH8sn0w. Het laatste nieuws over het iFaith project kun je vinden op @projectif.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.