iFace: iPhone 5-case bevat slimme luidspreker

iPhone 5-hoes iFace bevat een kleine klankkast, die volgens de makers het geluid van je luidsprekers versterkt.

iFaceDe iFace is een nieuwe hoes die een speaker toevoegt aan de achterkant van de iPhone 5. Op deze manier hopen de makers het volume van je iPhone te versterken. Of dat ook daadwerkelijk het geval is, hangt af van de manier waarop je de iPhone vasthoudt. Als je gewoon naar het scherm kijkt zit de speaker immers aan de andere kant, waardoor het geluid niet jouw kant wordt opgestuurd. De case maakt niet gebruik van een speaker- of Lightning-aansluiting, maar bevat een kleine klankkast voor je originele iPhone-luidspreker. Hierdoor verbruikt de hoes ook geen stroom.

Richt je echter de luidspreker jouw kant op of leg je de iPhone met het scherm naar beneden op een tafel of andere ondergrond, dan zal het geluid goed worden verspreid. De iFace is verkrijgbaar in meerdere kleurencombinaties, waarbij je vooral kunt kiezen uit veel tinten roze en groen.

Je zult de iFace niet continu om je iPhone 5 bevestigd kunnen houden: de case moet volgens de makers worden verwijderd zodra je de iPhone wil opladen, omdat de Lightning-aansluiting wordt geblokkeerd. Je kunt de iFace bestellen voor 2.480 yen, omgerekend ongeveer 19 euro. Daar komt 1.300 yen (10 euro) aan verzendkosten bovenop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 mei 2013, 17:58
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, luidspreker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.