iCustom maakt doorzichtige behuizing voor de iPhone

De Russische aanbieder iCustom heeft een doorzichtige achterklep voor de iPhone
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

icustomAls de achterkant van je iPhone bekrast is geraakt is er geen reden tot paniek: je gebruikt voortaan een hoesje of je plakt er een Gelaskin op, zodat niemand de krassen meer ziet. Een compleet nieuwe behuizing aan de achterkant is ook een optie en dat biedt meteen de mogelijkheid om iets bijzonders te doen: een doorzichtige achterklep zoals hiernaast te zien is. Het is verkrijgbaar bij de Russische aanbieder iCustom.

iphone-screen-replacementDezelfde aanbieder kan ook kleurige Swarovski-steentjes, naakte engeltjes of Marilyn Monroe op de achterkant aanbrengen. Er staan helaas geen prijzen op de site.

Mocht het probleem aan de voorkant zitten, dan kun je bij iPodjuice nu het scherm van de iPhone 3G laten vervangen voor 99 dollar. Da’s een stuk goedkoper dan de eerste generatie iPhone ($199) en dat komt omdat bij de iPhone 3G de digitizer (het aanraakscherm) niet vastzit aan de LCD. Is het scherm zo hard geraakt dat ook de onderliggende LCD kapot is, dan ben je iets meer kwijt: $139.

Meer info: iCustom via Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:48
Categorie iDevices
Onderwerpen krassen, reparatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.