iPhone Pro: voor de iPhone-gebruiker die meer wil

De iPhone ELITE is een idee van Mat Brady. Mat zocht een vervanger voor zijn Nokia N95 en maakte daarom in Photoshop een ideale iPhone... hij is alleen te duur om te maken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone proDoor alle geruchten over de iPhone nano zou je bijna vergeten dat er ook nog mensen zijn die iets meer van de iPhone verwachten. Voor die mensen is er de iPhone ELITE: een apparaat met uitschuifbaar fysiek toetsenbordje, een goede camera en voldoende geheugen. Binnenin vind je 60GB opslagruimte, aan de voorkant is een extra camera aanwezig voor iChat en aan de achterkant een kwalitatief hoogwaardige camera met optische zoom en videofunctie. Optische zoom? Klinkt onmogelijk te realiseren, maar het is dan ook een hersenspinsel van een zekere Mat Brady.

Eigenlijk zocht Mat een vervanger voor zijn Nokia N95, die technisch gezien alles heeft, maar veel te groot is en een onhandig besturingssysteem heeft. Gizmodo nam de Photoshop-plaatjes die Mat had gemaakt nog eens onderhanden en voegde een navigatieknop en twee gameknoppen toe. Technisch gezien is het haalbaar, want HTC heeft al eens vergelijkbare designs laten zien, maar in de praktijk ziet Gizmodo het niet zo snel gebeuren: te duur.

Het originele idee: Planet Mat
Na de verbouwing: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:14
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.