iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 29 juni 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 29 juni 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag op iCulture is het feest, want de iPhone bestaat precies 9 jaar! Wij vertellen je daarom een persoonlijk verhaal. Verder duiken we in de nieuwe Remote-app voor de Apple TV en heeft Apple het EK-speelschema verstopt op haar website. Ook zijn er weer geruchten over de iPhone 7, zowel over de nieuwe oordopjes als de homeknop. Bovendien is Apple gestart met een nieuwe Shot on iPhone-campagne en krijgt Apple Music waarschijnlijk alleen nog maar meer exclusieve deals. Dat en nog veel meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

LEGO Star Wars, The Force Awakens

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • LEGO® Star Wars™: The Force Awakens (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - De film komt er bijna aan, dus is er nu ook de bijbehorende game.
  • Kindle (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - De Kindle-app voor boeken heeft nu een nieuwe bladerweergave, zodat je makkelijker kunt bladeren door een boek zonder je huidige pagina te verliezen.
  • Google Translate (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Google Translate heeft de offline-spraakpakketten verbeterd.
  • Tetris® Blitz (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Tetris Blitz 2016 heeft nog meer combo’s en mooiere beelden dan voorheen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.