iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 11 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 11 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet was qua nieuws een gevarieerde dag, waardoor er voor ieder wat wils is. Ben je echte Apple-fan en wil je alles van ze hebben, dan kun je het Designed by Apple in California-boek nu ook in Nederland kopen. Bovendien is gebleken dat macOS Sierra 10.12.3 het accuprobleem van de MacBook Pro oplost. Daarnaast is er een video opgedoken van twee werkende prototypes van de eerste iPhone en gaat Instagram reclames tonen bij Instagram Stories. En wat betaal je voor een verloren AirPod? Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

The Binding of Isaac: Rebirth.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Met deze app kun je eenvoudig over een festivalterrein navigeren, zonder internetverbinding.
  • The Binding of Isaac: Rebirth (€16,99, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Deze bekende actie-RPG is nu eindelijk ook beschikbaar op iPhone en iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.