iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 19 augustus 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 19 augustus 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoHet is alweer vrijdag, dus dat betekent dat er weer een nieuwe App van de Week gekozen is. Daarnaast lijkt het erop dat Apple wellicht minder iPhones besteld heeft en krijgt Twitter een handige instelling om je meldingen te filteren op kwaliteit. Ook kijken we naar de wereld van de smartwatches en hun huidige vorm en blijken Apple’s Live Photos een beveiligingsrisico voor bankapps. Dat en nog veel meer lees je allemaal in deze nieuwe iCulture Vandaag. Alvast een fijn weekend!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

NS Reisplanner Xtra screen

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • NS (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - De NS-app start nu een stuk sneller op en toont meer trein-samenstellingen in de treindetails.
  • bunq (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.3+) - bunq heeft stappen van €100 toegevoegd bij de gesuggereerde hoeveelheden in het betaalscherm.
  • Schiphol - Realtime vluchtinformatie (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 8.0+) - De alternatieve Schiphol-app is helemaal in het nieuw gestoken met een strak design en Apple Watch-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2016, 0:17
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.