iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 12 augustus 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 12 augustus 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEen rustige dag vandaag bij iCulture, maar er valt toch nog genoeg te lezen. Zo behaalde Blendle de mijlpaal van 1 miljoen geregistreerde gebruikers en zijn er mogelijk interne documenten van de iPhone 7 opgedoken. Verder heeft navigatie-app Waze iets nieuws op de planning en bespreken we de mooie mail-app Polymail. En hoe veilig zijn iPhone-apps eigelijk? Met Verify.ly kun je dat checken. Dat en nog veel meer vandaag in deze iCulture Vandaag. Fijn weekend!

Uitleg, tips en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

MyOrder snoep

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - MyOrder werkt nu samen met PayPal OneTouch om sneller te betalen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Zoeken naar geschikte restaurants is nu nog makkelijker met Couverts.
  • Booking.com Reisdeals (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Booking.com heeft een tijdmachine waarmee je terug kan gaan naar plekken die je eerder bekeken hebt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.