iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 17 maart 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 17 maart 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoZit je weer klaar voor een reeks aan nieuwe artikelen? De mogelijke verpakking van de iPhone SE, de nieuwste apps zoals Scanner Pro en ProtonMail, een tevredenheidsonderzoek en een reclame met Koekiemonster in de hoofdrol. Dit en nog veel meer staat vandaag allemaal voor je klaar op iCulture en in deze nieuwe editie van iCulture Vandaag helpt je daarbij op weg.

Nieuws

  • Apple heeft een nieuwe reclame voor de iPhone 6s gemaakt. Deze keer met niemand minder dan Koekiemonster in de hoofdrol die laat zien hoe de Hé, Siri-functie werkt.
  • Nog niemand weet wat de Apple Car gaat kosten, maar deze analist denkt te weten wat je moet gaan neerleggen om in een Apple-auto te kunnen rondrijden.
  • De iPhone scoort onder Nederlandse smartphone-gebruikers nog steeds goed, zo blijkt uit een onderzoek. Maar pas op, want de algehele tevredenheid laat wel een daling zien.
  • Gaat Apple alweer een 16GB-iPhone op de markt brengen? Daar lijkt het wel op, als we deze mogelijk verpakking van de iPhone SE moeten geloven.
  • Zit je in nood? Dan kun je beter twee keer nadenken voordat je Siri om hulp vraagt. In veel gevallen zal ze proberen het internet af te struinen.

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Bol.com officiele iPhone app
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De Navigon-apps zijn vernieuwd met de nieuwe Mijn Bestemmingen-pagina.
  • bol.com (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Rechtstreeks artikelen retourneren vanuit de bol.com-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.