iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 11 januari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 11 januari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoWe beginnen de week weer rustig met enkele nieuwtjes. Zo lijken we de datum in handen te hebben van de WWDC van 2016 en zijn er wederom geruchten over de toekomstige 4-inch iPhone. En heb je 1Password en een iPhone 6s? Dan is er goed nieuws. En een aansteker om je te helpen om te stoppen met roken, hoe gek klinkt dat? Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps

Accessoires

  • Een aansteker om je te helpen te stoppen met roken? Het klinkt vreemd, maar de Quitbit moet het voor elkaar krijgen.

iCulture Deals

Meer vandaag

Auto Radar laat je zoeken naar auto's op kenteken.
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Met Auto Radar zoek je naar auto’s op kenteken. Voer een kenteken in en zie hoeveel van dezelfde modellen er in de buurt zijn.
  • Deezer - Muziek en podcasts (Gratis, iPhone/iPad/Watch + IAP, iOS 15.0+) - Deezer laat nu nog meer muziek zien in de Top Tracks-sectie en heeft afspeellijsten die gebaseerd zijn op de stijl van de artiest.
  • Flitsmeister (Gratis, iPhone + IAP, iOS 14.0+) - De database van fllitspalen is weer bijgewerkt, waardoor de kans kleiner is dat je te hard rijdt. Gassen maar!

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.