iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 10 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 10 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOp deze rustige maandag in april kijken we naar de hoezen voor de MacBook Pro met Touch Bar. Wat zijn de opties als je de nieuwste MacBook Pro veilig met je mee wil dragen? We zetten de beste hoezen voor je op een rij. Over MacBook gesproken: de draagbare OviStand van een Nederlands bedrijf plaatst je MacBook net even wat hoger, terwijl je er ook je iPad op kunt zetten. Reuze handig. Vandaag bespraken we ook de nieuwe Fokke & Sukke Schoolagenda-app die goed van pas komt als je op school gebruikmaakt van Magister. Wat betreft nieuws krijgt de Apple Store bij Fifth Avenue waarschijnlijk een eigen Beats 1-radiostudio. Later op de avond bracht Apple ook de tweede beta van iOS 10.3.2 en andere bugfixupdates uit voor ontwikkelaars, dus er viel weer genoeg te lezen op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

iCulture-appicoon wisselen.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • iCulture (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Je kunt in de iCulture-app nu een alternatief appicoon instellen. Je hebt daardoor de keuze uit een witte en zwarte variant!
  • Bobby - Track subscriptions (gratis, iPhone + IAP, iOS 9.0+) - Abonnementenapp Bobby heeft meer diensten en is nu ook in meer talen beschikbaar. Awesome!
  • Plex (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 9.3+) - In Plex kun je nu de originele audiokwaliteit synchroniseren.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.