iculture-vandaag
iCulture Vandaag
Blauw vinkjes in WhatsApp

iCulture Vandaag: dit was donderdag 6 november 2014

Er was één onderwerp dat de dag overheerste: de blauwe vinkjes in WhatsApp. Het maakt nogal wat tongen los.

Blauw vinkjes in WhatsAppEr is maar één thema dat vandaag domineerde. Niet alleen op iCulture, niet alleen in je vriendengroep en niet alleen in je werkomgeving. Óók op onze Facebook-pagina en oh ja… bij heel Twitterend Nederland. De blauwe vinkjes voor de leesbevestiging in WhatsApp maken een hele hoop tongen los. Je zou bijna vergeten dat we nog veel meer nieuws en apps hadden vandaag. Zo kan je Microsoft Office nu gratis gebruiken op iOS!

Blauwe vinkjes-gate

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • In de iCulture Deals profiteer je ook vandaag weer van de leukste aanbiedingen.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Wunderlist iPad iPhone

  • (afgebeeld) Wunderlist legt voortaan meer nadruk op de publiekelijke afspeellijsten. Die kan je vanaf de iPhone en iPad nu opleuken met een grote afbeelding, een categorie en een omschrijving. De trilling bij nieuwe taken en berichten, kan ook worden uitgeschakeld.
  • De agenda-app die het voornemen heeft je persoonlijke assitent te worden, kreeg een grote update. Je kan Timeful nu regelmatig terugkerende gewoontes aanleren, zoals afspraken die je elke dag, wekelijks, maandelijks of specifiek wil laten terugkeren. Er zijn kleine gewoontes waar je minder voor hoeft in te voeren en je kan de afspraken in je leven beheren met categorieën. Dankij de Vandaag-widget kan je een taak afvinken zonder dat je de app opent.

Briquid Mini Free iOS

  • Dit geinige Nederlandse puzzelspelletje waarin je water versleept van bepaalde vlakken naar een aangewezen doel, is nu voor iedereen gratis te proberen. Briquid Mini Free bevat alvast een deel van de 100 levels.
  • Nabije concerten van je favoriete artiesten zien, daar hoef je niet langer een app voor te openen. SongKick presenteert de informatie nu ook in een widget.
  • De grootste huizenapp van Nederland is geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, laat je inloggen met je Facebookaccount en kent nieuwe zoekcriteria. Zo kan je nu een huis opzoeken naar de grootte van de tuin.
  • Niet alleen de Microsoft Office-apps zijn vernieuwd vandaag; Apple heeft zijn documenten-app Pages, Numbers en Keynote eveneens vernieuwd.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.