iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 24 september 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 24 september? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logo Zit je al in de rij voor de Apple Store als je dit leest? De iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn vanaf morgen immers verkrijgbaar in de eerste groep landen. Dus als je al onderweg bent, horen we graag van je. Twijfel je nog, dan helpen we je vandaag op weg met de vraag: ‘Ben ik toe aan een nieuwe iPhone?’ Natuurlijk gebeurde er vandaag ook nog genoeg op iCulture, met onder meer interessante app-reviews, de nodige iOS 9-tips en het nieuws dat de Nederlandse Media Markt nu ook de Apple Watch verkoopt. Je leest het allemaal in de iCulture Vandaag van donderdag 25 september.

Tips, uitleg en opinie

Nieuws

Apps

  • Pixelmator is helemaal klaar voor iOS 9 na de nieuwe update.
  • In deze review bespreken we het vernieuwende Slash Keyboard.
  • Met Password Chef kun je wachtwoorden veranderen in recepten, zodat je ze niet meer vergeet.

iCulture Deals

Meer vandaag

Pewdiepie-game
Deze apps waren te leuk om te laten schieten:

  • PewDiePie: Legend of Brofist (€5,49, iPhone/iPad/ TV, iOS 8.0+) - YouTuber PewDiePie heeft nu zijn eigen iOS-platformgame.
  • Shut Up: Comment Blocker (gratis, iPhone, iOS 11.0+) - Shut Up is een contentblokker die alle reacties op websites blokkeert.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Land Sliders zou zomaar eens uit kunnen groeien tot een nieuwe hit in de App Store.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.