iculture-vandaag
iCulture Vandaag
Apple Store Den Haag logo 2

iCulture Vandaag: dit was donderdag 24 juli 2014

Vandaag op iCulture: het is dé dag waarop de publieke preview van Yosemite beschikbaar kwam. Verder nieuws over de Apple Store Den Haag en besprekingen van de apps Hours, WUT en Modern Combat 5.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store Den Haag logo 2Opeens kwam Apple vandaag uit de kast: wat iedereen al maandenlang wist, is nu officieel bevestigd. Er komt een Apple Store in de Passage in Den Haag. Foto’s laten zien dat de logobordjes aan de gevel nog zijn ingepakt in karton, maar op de zwarte schutting staat nu een opvallend groot Apple-logo. Op 14 augustus 2014 gaat de Apple Store Den Haag open, ontdekte iCulture laatst al. Apple heeft dus nog drie weken om alle meubels op de juiste plek te zetten. Maar er was vandaag nog veel meer nieuws op deze tropische dag.

Nieuws

Gidsen

Apps

Rubrieken

Nog meer vandaag

matter iphoneApps die niet in een apart artikel aan de orde zijn gekomen, maar wel de moeite waard zijn om te noemen:

  • De game Thomas Was Alone (universeel, €3,59) hebben we al een paar keer besproken op iCulture. De game is nu een universele app en dus ook te spelen op je iPhone 4S of vijfde generatie iPod touch en hoger. Ook zijn er wat bugfixes doorgevoerd en is de game in prijs verlaagd
  • Er is een nieuwe fotobewerker voor iPhone en iPad: Matter (universeel, €1,79) is sterk in 3D-effecten en werpt realtime schaduwen en reflecties in beeld. Maak surrealistische foto’s van je vakantiekiekjes. Zie afbeelding.
  • Met Together for iOS (universeel, €8,99) heb je één centrale plek voor je notities, documenten, plaatjes, films en wat je nog meer wilt verzamelen. Maar het zal lastig zijn om met dit prijsniveau door te dringen tot de gebruikers, omdat apps als Evernote dit gratis aanbieden en al veel meer naamsbekendheid hebben.
  • Ken je ze nog? De Teenage Mutant Ninja Turtles (universeel, €3,59) komen binnenkort weer terug in een film. De bijbehorende game laat je spannende ninja-gevechten uitvoeren in de straten van New York. Jeugdsentiment.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 23:24
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.