iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 10 juli 2014

Vandaag op iCulture: horrorgame Hellraid: The Escape, gratis mobiel internet voor Belgen, Minecraft zonder beperkingen, iPhone 6-geruchten, Sonos nu klaar voor SoundCloud en nog veel meer.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

freedompop-iphoneDonderdag is de dag dat de App Store wordt vernieuwd en traditiegetrouw verschijnen er dan veel nieuwe apps en updates. Zo gingen we vandaan griezelen in het nieuwe Hellraid: The Escape, helpt de Scheiding App bij alles rond de scheiding en legt Minecraft je voortaan geen beperkingen meer op. Met Manything maak je je huis veiliger met een oude iPhone of iPad, Sonos ondersteunt nu SoundCloud, met YouTube Creator Studio beheer je je videokanaal van je iPhone en met Ultratext maak je eenvoudig animated gifs op je iPhone. Maar zoals je van ons gewend bent hebben we ook de laatste nieuwtjes voor je, zoals nieuws over de iPhone 6 en gratis mobiel internet voor de Belgen. Lees snel verder als je wilt weten hoe dat zit.

Nieuws

Apps

  • Capo maakt nu echt de sprong van Mac naar iOS: Capo touch helpt om op je iPhone of iPad je favoriete muziek te leren spelen.
  • De bereik-app OpenSignal op iPhone laat zien waar de Wi-Fi-hotspots zijn, waar je beter bereik hebt en hoe vaak je zonder signaal zit.
  • Ultratext is een gratis app waarmee je makkelijk animated gifs maakt voor iMessage en sociale netwerken.
  • Met de nieuwe YouTube Creator Studio beheer je je videokanaal vanaf je iPhone.
  • De Sonos-systemen kregen vandaag ondersteuning voor SoundCloud, al is die voorlopig nog in testfase.
  • Met de vernieuwde My Vodafone-app kun je in het buitenland ook producten van andere providers afsluiten.
  • Een grote update voor het immens populaire Minecraft maakt het bouwen van oneindig grote werelden mogelijk.
  • De Scheiding App geeft partners en ouders advies bij een scheiding over bijvoorbeeld alimentatie en hoe je het kinderen vertelt.
  • Lekker griezelen: Hellraid: The Escape is een schitterende horror-puzzel-actiegame voor iPhone en iPad. Doorkruis kerkers en kijk de dood in de ogen.
  • Met Manything maak je van je oude iPhone of iPad een beveiligingscamera.

Onze rubrieken

  • In de iCulture Deals veel populaire iOS-games in de aanbieding een handige mobiele lader voor je iPhone en meer koopjes.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Pebble watchfaces iPhone app

  • De iPhone-app voor de Pebble Smartwatch (gratis, afgebeeld) heeft update gekregen die de applicatie en de synchronisatie met het horloge versoepelt onder iOS 6. Nieuw is de mogelijkheid om de lokale detectie tussen je iPhone en Pebble uit te schakelen. Dankzij Bluetooth Energy moet dat batterij besparen.
  • De laatste Angry Birds-game volgens het oude stempel is voortaan gratis te downloaden. Angry Birds Star Wars II (gratis) heeft eveneens 30 nieuwe levels gekregen verdeeld over twee werelden, zoals het traditionele updates van de Rovio-games betaamt.
  • De applicatie van vliegmaatschappij Vueling (gratis) laat je nu je vlucht wijzigen of een stoel verbeteren. Ja, dat kon al… maar nog niet voor alle tarieven. Bij het inchecken krijg je nu een instapkaart van de app en kan je lange rijen vermijden en je kan vluchten vanuit de app in je iPhone-agenda zetten.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.