Vueling Airlines-Cheap Flights 4+

Vueling Airlines S.A.

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Meer dan 120 bestemmingen wachten in de app van Vueling op je. Reserveer goedkope vluchten, kies het meest bij je reis passende tarief en pas het aan met de meest exclusieve diensten.

RESERVEER JE VLUCHTEN

Kies je bestemming en reserveer vluchten tegen de beste prijs vanaf je mobiele applicatie, altijd eenvoudig en snel. Kies je favoriete tarief en reserveer met je favoriete betaalmethode.

ONLINE INCHECKEN EN INSTAPKAARTEN

Check online in en vermijd de wachtrijen op de luchthaven. Download je instapkaart op je apparaat, neem deze met je mee en bekijk het op elk moment, zelfs zonder verbinding. We maken je reis veel comfortabeler.

VUELING CLUB

Meld je aan voor Vueling Club en spaar Avios bij elke reservering. Hoe meer je spaart, hoe groter de kortingen die jij voor je vluchten krijgt. En als je bij het reserveren vergeten bent Avios te sparen, kun je ze ook vanaf je app bijschrijven.

VLUCHTSTATUS

Bekijk de vertrektijd, de terminal en de gate voor je komende vlucht. Alle informatie over aankomst, vertrek en mogelijke incidenten met één klik.

MIJN RESERVERINGEN

Beheer alle reserveringen comfortabel Koffers toevoegen, kies je stoel in het vliegtuig, wijzig je vlucht, neem een latere… Alles bij de hand.

FLEX PACK

Reserveer ons Flex Pack en voeg flexibiliteit aan je reservering toe. Als je plannen wijzigen of er doet zich een onvoorziene omstandigheid voor kun je altijd de beste oplossing vinden voor je reis: je kunt het bedrag als Vluchtkrediet terugkrijgen of je vlucht wijzigen zonder extra toeslagen te betalen.

Mis je iets? Laat je commentaar en suggesties achter en help ons te verbeteren , zodat we je nieuwe diensten aan kunnen blijven bieden en je ervaring met de Vueling app verbeteren.

Nieuw

Versie 13.7

We controleren onze app constant om mogelijke fouten te corrigeren en de werking ervan te optimaliseren. We hopen dat deze nieuwe versie van de Vueling app jullie bevalt en hartelijk dank voor jullie commentaren, welke ons van grote hulp zijn voor verbeteringen!

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
8,8K beoordelingen

8,8K beoordelingen

DUN C ,

Fijne app maar ken niet met iDeal betalen

Het lijkt me een fijne app maar kan helaas niet met iDeal betalen terwijl die mogelijkheid wel geboden wordt. Verder moet ik nog ondervinden of het al dan niet prettig werkt.

wiwawipstaart ,

Drama

Wat slecht zeg. Bij het inchecken moet je voor een stoel betalen. De gratis random stoel selectie is niet mogelijk. Waardeloos.

le1den ,

Bug met IDeal betaling.

Ik vlieg vaak met Vueling. Helaas is er een bug met de betaling via Ideal. Daar stopt de boeking plots. Dan probeer je het nog een keer met een creditcard, maar dat lukt dan ook niet want je krijgt een melding dat je een dubbele boeking maakt. Moet je 2 uur wachten tot je weer kan proberen.. Heel hinderlijk. Los dit svp op Vueling.

App-privacy

De ontwikkelaar, Vueling Airlines S.A., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Financiële gegevens
  • Locatie
  • Contacten
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Suggesties voor jou

AirEuropa for mobile
Reizen
Iberia
Reizen
Aena
Reizen
Alsa: Buy coach tickets
Reizen
Volotea
Reizen
OUIGO España
Reizen