iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: welke Apple-aankondiging hoop jij 22 oktober op?

Apple zal op 22 oktober de nodige nieuwe Apple-producten aankondigen. Wij zijn benieuwd waar jullie het meeste op hopen.

Apple-uitnodiging-22-oktober-iPad-400x215Op dinsdag 22 oktober is het zover: Apple heeft de pers uitgenodigd voor een groot evenement in het Yerba Buena Center, waar de nodige nieuwe Apple-producten worden aangekondigd. Geruchten wijzen op de onthulling van de iPad 5, de iPad mini 2, en daarnaast flink wat andere producten, waardoor velen van ons stiekem al verwachtingen hebben bij het evenement. We zijn daarom reuze benieuwd naar waar jullie op hopen: welk nieuw Apple-product zien jullie op 22 oktober het liefst aangekondigd worden?

Als we de geruchtenmolen mogen geloven, is het zeer waarschijnlijk dat de iPad 5, iPad mini 2 en de vernieuwde Apple TV worden gepresenteerd. Ook rekenen we er op dat Apple de verkoopdatum voor OS X Mavericks en de Mac Pro zal noemen. Over de andere Apple-producten in onderstaande poll hoorden we de afgelopen weken een stuk minder, maar uiteraard is er altijd een kleine kans dat ze geheim zijn gebleven. Eerder deze week hebben we alle mogelijke aankondigingen al voor je op een rij gezet.


Poll niet zichtbaar? Via deze link wel!

Je kunt in de poll hooguit drie opties kiezen. We vragen mensen die voor de optie ‘Iets anders’ kiezen om uit te leggen waar ze dan op hopen, maar uiteraard horen we graag ook van de rest waarom ze op een bepaalde aankondiging zitten te wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2013, 15:12
Categorie Achtergrond
Onderwerp iculture peilt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.