iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: hoeveel mag een iWatch hooguit kosten?

In een nieuwe iCulture Peilt horen we het graag: hoeveel zou jij betalen voor een iWatch van Apple? Hoeveel is het Apple-horloge jou waard?

iWatch c 3Terwijl de prijs van een Google-smartwatch rond de 200 euro lijkt te schommelen, zijn Apple’s plannen voor de iWatch van een heel andere orde. Volgens de doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo kijkt Apple naar flink wat verschillende versies van de iWatch, die allemaal voor een andere prijs verkocht gaan worden. Het duurste model zou voor duizenden dollars over de toonbank gaan. Het gaat daarbij om een speciaal designermodel, maar wij zijn wel gelijk benieuwd: hoeveel zou jij hooguit betalen voor een spiksplinternieuwe iWatch?

In onderstaande poll kun je aangeven wat je maximaal voor een iWatch zou betalen. Sta daar goed bij stil als je één van de antwoorden kiest. We hopen uiteraard allemaal op een zo goedkoop mogelijk horloge dat ongeacht de prijs Apple’s premium-uitstraling heeft. Ervaring leert echter dat Apple zich niet op een zo laag mogelijk geprijsde markt richt. We willen daarom graag weten hoe duur een iWatch hooguit kan zijn, voordat Apple geïnteresseerde kopers begint te verliezen.


Poll niet zichtbaar? Hier wel!

Het moet inmiddels wel heel gek lopen als Apple geen iWatch op de planning heeft staan. Een gigantisch aantal geruchten wijst op de productie van het Apple-horloge, dat zich voornamelijk zal richten op het bijhouden van je gezondheid. Dat gebeurt met behulp van ingebouwde sensoren. Zo kan een hartslagmeter bijvoorbeeld je huidige hartslag in de gaten houden. Meer over de iWatch lees je in ons uitgebreide dossier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2014, 14:00
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerpen iculture peilt, iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.