iculture-peilt
iCulture Peilt
iPad Air 3

iCulture peilt: Welke functies wil jij het liefst in de iPad Air 3 zien?

Welke functies zou jij in de iPad Air 3 willen zien? De nieuwe tablet wordt in maart 2016 verwacht en bevat ongetwijfeld nieuwe functies. Maar met welke functies trekt Apple jou over de streep?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Heel wat iCulture-lezers kijken uit naar de iPad Air 3, zo bleek laatst uit onze poll. Maar liefst 37,5% van de iCulture-lezers gaf aan dat de huidige iPad aan vervanging toe is. Is de iPad Air 3 dan de ideale vervanger en wat moet erin zitten om je over de streep te trekken? Daar zijn we benieuwd naar in deze nieuwe poll.

iPad Air 3

Update: de uitslag van deze poll is inmiddels bekend.

De grote vraag is of de iPad Air 3 gewoon een voortzetting wordt van de vorige Air-modellen, met een paar kleine aanpassingen, of dat het een kleinere uitvoering wordt van de iPad Pro. Het liefst zouden we zien dat de iPad Air 3 enkele vernieuwingen overneemt van de iPad Pro, maar dat betekent waarschijnlijk ook weer een duurder prijskaartje. Je kunt meerdere opties kiezen in onderstaande poll.

Je kunt de poll invullen via deze link.

‘Aankondiging iPad Air 3 in maart’

De iPad Air 3 wordt naar verwachting in maart 2016 aangekondigd. De nieuwe tablet zal hetzelfde formaat houden als de iPad Air 2. De eerste geruchten wijzen erop dat er een Smart Connector-in zit om allerlei accessoires aan te sluiten, maar geen 3D Touch. Dat zou te maken hebben met de techniek. Omdat LED’s nodig zijn om de druk op het scherm te meten zou het op een 9,7-inch (of kleiner) nog niet goed werken. Dat zou ook betekenen dat de Apple Pencil voorlopig alleen op de iPad Pro te gebruiken is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2016, 20:32
Categorie iDevices
Onderwerpen iculture peilt, ipad air 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.