Stem ook voor iCulture voor Website van het Jaar 2017! 💪🏆

iCulture is dit jaar voor opnieuw genomineerd als Website van het Jaar! Kunnen we weer op jouw stem rekenen, waarbij je meteen kans maakt op een mooie prijs?

iCulture is wederom genomineerd als Website van het Jaar. We doen mee ook in 2017 weer mee in de categorie Nieuws & Informatie, waar we wederom het zullen opnemen tegen de gedoodverfde winnaar van de afgelopen ‘decennia’: Tweakers. Na de afgelopen jaren steeds als tweede te zijn geëindigd, hopen we nu eindelijk eens de felbegeerde eerste plek te pakken. De stembussen zijn geopend tot en met 26 oktober 2017 en natuurlijk hopen we dat jullie ook dit jaar weer die kleine moeite doen om je stem uit te brengen. Je kunt er ook nog iets mee winnen.
Breng hier je stem uit op iCulture!
(na het insturen van het formulier moet je je stem per e-mail bevestigen)

We hopen natuurlijk op ⭐⭐⭐⭐⭐ (vijf sterren) en negens en tienen als waardering voor de site en het werk wat wij er dagelijks nog steeds met enorm veel plezier instoppen.

Website vh Jaar 2017

Voorgaande jaren haalden we een mooie tweede plek en daar zijn we best trots op. In onze categorie lijkt dat ook het hoogst haalbare, als je het tegen de vaste schare fans van de nummer 1 moet opnemen. Maar we versloegen we toch maar bekende nieuwssites zoals de Telegraaf, NOS, NU.nl en RTL Nieuws en trouwe fans hebben wij natuurlijk ook!

We hopen dan ook dat jullie ons dit jaar ook weer zullen steunen in deze verkiezing en een fraai rapportcijfer zullen uitdelen. Afgelopen jaar hebben we met een relatief bescheiden, maar hardwerkend team, weer mooie stappen vooruit gemaakt. De iCulture-app krijgt een mooie 4,5 sterrenwaardering in de App Store en wordt continu verbeterd en op de website kun je via de nieuwe changelog (klik rechtsboven op het raketje) sinds kort zien welke verbeteringen er op de website zijn aangebracht. We zijn niet de enige Apple-nieuwssite in Nederland, maar we zijn naar onze bescheiden mening wel de meest sociale en toegankelijke: op elk moment van de dag krijg je via Twitter of via de andere kanalen waar we actief zijn antwoord op je vragen of problemen.

Sonos Play:5 speaker

Wat de prijzen betreft kun je dit jaar via Website van het Jaar een SONOS PLAY:5 winnen. Voor vijf prijswinnaars ligt er een Bol.com cadeaubonnen van €100 klaar.

Hoe kan ik stemmen?
Tof dat je ons wilt steunen bij de verkiezing van Website van het Jaar 2017! Via onderstaande link kun je je stem uitbrengen. Daarbij kun je een oordeel geven over de inhoud, vormgeving en navigatie. Ook wordt gevraagd in hoeverre je de website zou aanbevelen bij vrienden en bekenden. Als je voor 26 oktober je stem uitbrengt en via mail bevestigt, doet jouw stem mee. En we hopen natuurlijk dat je ons met jouw stem en hoge waardering (⭐⭐⭐⭐⭐) een hart onder de riem wilt steken! Gun ons die felbegeerde #1 plek! 🏆🏅

Breng hier je stem uit op iCulture!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2017, 10:21
Categorie Achtergrond
Onderwerpen #wvhj, verkiezingen, website

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.