Doe mee aan de iCulture EK-pool en win een iPad of andere mooie prijzen!

iCulture organiseert in samenwerking met Football Meister de iPhoneclub EK-pool. Doe mee en win een nieuwe iPad, fraaie Miniot-hoes van hout of 50 euro iTunes-tegoed!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

footballmeister speel mee
Het EK staat op het punt te beginnen, een mooi moment voor iCulture om in samenwerking met Football Meister een EK-pool te beginnen. Football Meister is de app die onlangs in ons overzicht van EK-poolapps de eerste prijs won als beste iPhone-app om een EK-pooltje te beginnen. Vandaar dat het ons een goed idee leek om met de makers van deze app een eigen EK-pool te organiseren. Doe mee, voorspel en misschien ga jij wel met een gloednieuwe iPad naar huis!


In Football Meister kun je challenges met vrienden starten, maar er zijn ook diverse officiële uitdagingen, bijvoorbeeld van de eredivisieclubs FC Twente en Ajax. Tijdens het EK zullen er ook allerlei officiële challenges zijn. iCulture daagt je uit om samen met andere bezoekers van de website mee doe doen aan onze EK-pool.

Wat valt er te winnen?

We doen deze pool natuurlijk vooral voor de lol, maar er valt ook iets te winnen! De hoofdprijs voor degene die de challenge wint, is een Nieuwe iPad. De tweede prijs is een houten Miniot Mk2-cover voor de iPad ter waarde van €69,- en de derde prijs is 50 euro iTunes-tegoed.

Prijzen iphoneclub ek challenge

Hoe doe je mee?

Genoeg reden dus om mee te doen en je meteen aan te melden! Je kunt het eenvoudigst meedoen via de iCulture EK-pool tab op onze Facebook-pagina. Maar natuurlijk is meespelen via de app Football Meister op je iPhone ook mogelijk. Kies in de app voor Challenges en dan de optie Gesponsorde Challenges. Kies vervolgens de iCulture EK-2012 Challenge en vul naar eigen inzicht je voorspellingen in. Voor deze wedstrijd gelden wel een aantal voorwaarden, die je terugleest op op de iCulture EK-pool tab op Facebook.

iphoneclub challenge footballmeister

Graphics voor deze actie gemaakt door @basvanderploeg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.