iClueless voor de iPhone: zoekportaal voor wie de weg kwijt is

iClueless is een nieuw zoekportaal voor de iPhone. Als bijzonderheid kun je bij elke zoekactie kiezen tussen de volledige of mobiele webpagina.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iCluelessEfiko Software heeft iClueless voor de iPhone aangekondigd, een webgebaseerd zoekportaal waarmee je “bijna alles” op internet zou kunnen vinden. iClueless vindt de standaard en de mobiele versie van een webpagina, zodat je zelf de keuze kunt maken als je afhankelijk bent van Wi-Fi- of GPRS-toegang. iClueless kan Google, Yahoo, Wikipedia, Flickr, eBay, Amazon en andere online diensten doorzoeken en is gratis te gebruiken.

iClueless keuzeEfiko Software ken je misschien al van iPhone RingToneMaker. iClueless biedt naast de zoekopties ook een nieuwsicoon, die je naar informatie van Google News leidt. Het weericoon gebruikt informatie van The Weather Channel, het aandelenicoon haalt z’n informatie van Yahoo Finance en bij Business krijg je info van Google Maps voorgeschoteld.

iClueless is niet de eerste zoekdienst voor de iPhone (denk bijvoorbeeld aan Websearch), maar het is wel de eerste waarbij je makkelijk kunt kiezen tussen de volledige webpagina of de mobiele versie van een webpagina.

Om te gebruiken ga je in Safari naar: http://www.iclueless.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:41
Categorie Apps
Onderwerp apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.