PowerBuddy en SoundSender debuteren op de CES

Voxred gaat op de CES 2008 twee nieuwe producten lanceren: de PowerBuddy en Soundsender. De PowerBuddy is bedoeld als noodstroom-oplossing voor de iPhone, iPod en talloze andere apparaten.

iPhone PowerBuddyVoxred International, makers van Turbo Charge, iTurbo en diverse andere stroomoplossingen, gaan deze week twee nieuwe producten lanceren waarvan er eentje ook voor iPhone-gebruikers interessant is. De PowerBuddy en de SoundSender zullen voor het eerst te bewonderen zijn op de CES 2008. De PowerBuddy is een lichtgewicht batterypack met een lithium-ion-batterij, waarmee je de gebruiksduur van de iPhone kunt verlengen. Je krijgt er 12 adapters bij, waarmee je ook mobiele telefoons en draagbare spelconsoles kunt opladen.

Het andere product is de SoundSender: een voice-conferencing-systeem waarmee je draadloos verbinding kunt maken met mobiele telefoons en pc’s. De SoundSender kan gesprekken opnemen en afspelen via een geheugenkaartje. Best handig, maar nogal prijzig ($150) en niet geschikt voor de iPhone. De PowerBuddy is wel geschikt voor iPhone-bezitters en kost $40. Door de flinke hoeveelheid extra meegeleverde adapters (Motorola, Samsung, LG, Sanyo, Sprint, Kyocera, Audiovox, Nokia, Sony Ericsson, Blackberry, Palm Treo, PSP, Game Boy Advance SP, Micro, DS en DS Lite) heb je met één accessoire noodstroom voor bijna elk mobiel apparaat.

Als je net als wij op de CES 2008 aanwezig bent: PowerBuddy en SoundSender zijn te zien in South Hall 1, standnummer 20419. Ze zijn vanaf voorjaar 2008 te koop in de winkel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2008, 8:44
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.