iCloud bèta website krijgt webapps Herinneringen en Notities

Apple heeft de applicaties Notities en Herinneringen toegevoegd aan iCloud.com. Met deze webapps kun je aantekeningen en todo's op een computer zonder OS X Mountain Lion beheren.

iCloud beta iconsOntwikkelaars die inloggen op iCloud.com hebben toegang tot een aantal nieuwe en verbeterde bèta-functies. Zo zijn er webversies van Notities en Herinneringen aan de site toegevoegd, waarin je opgeslagen informatie kunt bekijken. De webapplicaties voor Zoek Mijn iPhone en Agenda zijn daarnaast aangepast om onder andere beter aan te sluiten op iOS 6.

De applicaties Notities en Herinneringen tonen alle teksten en todo’s die je op de iPhone, iPad of een andere iDevice met de gelijknamige apps hebt toegevoegd. De apps zien er voor OS X Mountain Lion-testers waarschijnlijk bekend uit: ze lijken namelijk hevig geïnspireerd op de gelijknamige applicaties voor Apple’s nieuwe besturingssysteem. Omdat je Notities en Herinneringen via de vernieuwde site kunt openen, zou je een geschreven tekst makkelijk kunnen openen op een computer zonder Mountain Lion.

Volgens Apple is ook de Agenda veranderd, maar het is nog niet duidelijk wat er precies anders is. Vermoedelijk heeft dit te maken met de toevoeging van de Herinneringen-app: deze optie zat eerst in de Agenda-app en is daar nu uitgehaald.

Zoek Mijn iPhone op iCloud.com sluit nu beter aan op dezelfde functie in iOS 6. Onder andere de interface van de webapplicatie is volledig onder handen genomen. Zoek je nu een apparaat op via de optie, dan zul je ook zien hoe vol de batterij zit.

iCloud beta Find my iPhone

Alleen ontwikkelaars hebben op het moment toegang tot de vernieuwde iCloud.com. Het is nog niet duidelijk wanneer andere gebruikers bij de nieuwe site kunnen. Dit zou in juli al het geval kunnen zijn, wanneer Apple OS X Mountain Lion uitbrengt.

Via 9to5Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2012, 10:58
Categorieën Apps, Diensten
Onderwerp herinneringen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.