i+Case: aluminium case moet iPhone 4 en iPhone 4S accentueren

De i+Case is een aluminium iPhone-case die volgens de maker je iPhone 4 moet complimenteren. Het project staat nog drie dagen op Kickstarter.

i+CaseDe i+Case is een aluminium iPhone-case die volgens de fabrikant je iPhone 4 of iPhone 4S mooier maakt in plaats van verbergen. Je schroeft hem om je iPhone heen, waardoor hij vrij strak om je antenneband heen lijkt te zitten. Op het moment staat de i+Case op Kickstarter, waar de fabrikant al bijna vijf keer het benodigde investeringsbedrag heeft binnengesleept. Je kunt nog drie dagen een donatie doen om een i+Case toegestuurd te krijgen.

i+CaseDe i+Case bestaat uit twee componenten die je om beide kanten van je iPhone plaatst. Vervolgens schroef je deze twee aan elkaar vast, zodat hij om je iPhone heen blijft zitten. Op foto’s lijkt de bumper amper boven de voor- en achterkant van de iPhone uit te steken. Er zullen drie i+Case-kleuren beschikbaar zijn: zilver, zwart en rood. De i+Case weegt 16 gram.

Om een i+Case te bemachtigen moet je een bepaald bedrag doneren aan de fabrikant op Kickstarter. Een donatie van 65 dollar of meer is nodig om een gewone i+Case in de gewenste kleur te ontvangen. Daar komen later nog verzendkosten bovenop. Wat deze kosten precies zullen zijn is nog niet duidelijk, maar de fabrikant zegt het onder de 10 dollar te willen houden. Ergens in december zal je i+Case verzonden worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2011, 11:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.