iCare maakt je iPhone-scherm vuilafstotend met plantextracten

Zymol heeft een middeltje op basis van extracten van de Lotus-plant en Carnauba-palm uitgebracht, waarmee je je iPhone-scherm op natuurlijke wijze kunt beschermen tegen vette vingers.

icareHet iPhone-scherm staat bloot aan allerlei invloeden. Krassen, vet van je vingers en magnetisch geladen stofdeeltjes zorgen ervoor dat het beeld minder helder wordt en onnodig verhit raakt, meent Zymol. Deze fabrikant brengt daarom het product iCare op de markt, gemaakt van natuurlijke extracten van de Lotus-plant en de Carnauba-palm.

Carnauba blijkt een soort was, dat volgens de fabrikant al duizenden jaren gebruikt wordt om stof en olie te verwijderen. En de Lotus-plant is een soort natuurlijke schoonmaker: de plant groeit in troebel water, maar de bladeren zijn vuilafstotend. Een soort haarlemmerolie in een Amerikaans jasje dus, die iCare. Het is te koop in een flesje voor $11,95. Zymol heeft ook allerlei poetsmiddelen om je auto te laten glanzen.

Kwakzalverij of serieuze bescherming? Helaas zijn er nog geen fabrikanten die de oleofobische laag van de iPhone 3GS in een flesje hebben weten te stoppen.

Meer info: Zymol

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2009, 8:12
Categorie Accessoires
Onderwerp bescherming

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.