Mobile Monday Amsterdam komt terug: 11 juni 2012 in versie 2.0

Mobile Monday Amsterdam komt terug. De populaire maandelijkse bijeenkomst van de mobiele industrie stopte vorig jaar, omdat de missie was bereikt: mobiel was mainstream geworden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

momo amsterdamiPhoneclub heeft een warme band met Mobile Monday: we waren er vanaf de eerste bijeenkomst bij, ontmoetten er veel interessante ontwikkelaars en haalden er nieuws vandaan. We organiseerden er zelfs een live-sessie tijdens één van de vele Apple-keynotes. Maar in het voorjaar van 2011 was het opeens afgelopen: Mobile Monday zou stoppen omdat het doel was bereikt. Mobiele technologie was niet nieuw meer, mobiel was mainstream geworden, iedereen had inmiddels een smartphone en de belangrijke mensen in het veld wisten elkaar wel te vinden.

Aan belangstelling was er geen gebrek, want de vaste ontmoetingsplek De Duif (een bekende Amsterdamse kerk) was elke maand afgeladen vol. Er volgde nog een bijeenkomst met de beste gastsprekers en dat was het. Maar blijkbaar kriebelt het toch, want medeorganisator Yuri van Geest heeft laten weten dat Mobile Monday terugkomt.

mobile-monday-iphoneOp maandag 11 juni is de eerste bijeenkomst van Mobile Monday 2.0. Mocht je interesse hebben, dan kun je het beste nu alvast de datum in je agenda noteren, want we verwachten dat het ook nu weer snel vol zal zitten. Mobile Monday is een maandelijks evenement waarbij mensen uit de mobiele industrie op een vaste maandagmiddag om 15:30 uur bij elkaar kwamen om over een bepaald thema te praten, bijvoorbeeld mobiele games. Of dat ook de opzet wordt in de 2.0-versie wachten we nog even af. De organisatie bestaat uit een aantal vrijwilligers, die sponsors inschakelen om de kosten te dekken.

En o ja: ze hebben ook een app.

Tipgever: Thomas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2012, 5:30
Categorie Round-up
Onderwerpen evenement, mobile monday

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.