hush-oordoppen

Beter slapen dankzij iOS-oordoppen van Hush

Met Hush-oordopjes ga je beter slapen: de oordoppen met iPhone-app maskeren geluid tot 70dB in de slaapkamer, ook snurken en burengeluid.

Goed slapen is nog belangrijker dan gezond eten. Maar als je geen slaap krijgt, ben je na twee dagen al uitgeblust en na tien dagen wordt het levensbedreigend. Meer slapen dus en de nieuw aangekondigde Hush-oordopjes gaan je daarbij helpen. Vooral als er ongewenst geluid op de achtergrond is, zoals een ventilator, loeiende politiesirenes of luidruchtige buren, schiet Hush te hulp.

hush-oordoppen

De Hush-oordopjes zijn speciaal bedoeld voor in bed en maskeren het geluid met rustgevende klanken. Ze houden ongewenst geluid met een sterkte tot 70 decibel tegen, dus alleen als er iemand met een drilboor of gitaar vlak naast je bed staat, blijf je zitten met geluidsoverlast. Via de bijbehorende app (voor iOS en Android) stel je de Hush-oordopjes in. Je kunt ook een alarm instellen en notificaties ontvangen via de oordopjes, bijvoorbeeld als iemand je ‘s nachts probeert te bellen vanwege familieomstandigheden. Hou er wel rekening mee dat je door deze oordopjes het brandalarm en andere geluiden wat minder snel zult horen.

Om in slaap te vallen kun je kiezen uit meerdere geluiden: witte, bruine of roze ruis, oceaangolven, regen, ventilator, kabbelend beekje, onweersbui of knappend haardvuur. Ook zitten er binaurale geluiden in, die per oor in een verschillende frequentie worden afgespeeld. Volgens Hush stimuleert dit je brein tot een bepaalde fase, bijvoorbeeld ontspannen.

Interessant is wel de vraag, of je met Hush het gesnurk van je partner kunt blokkeren. En ja, ook dat blijkt mogelijk. De oordopjes zelf zijn gemaakt van flexibel schuim, die het oor helemaal afsluiten en die 10 uur meegaan. Je krijgt ze geleverd in een hoesje, waarmee je de oordopjes meteen kunt opladen. Om deze oordopjes in handen te krijgen moet je 115 dollar doneren via Kickstarter. Daarna krijg je de Hush-oordopjes in mei 2015 geleverd, als alles volgens plan verloopt. In de loop van 2015 komen de Hush-oordopjes ook gewoon in de winkel te liggen voor een adviesprijs van $149.

hush-oordopjes

hush-traveller

hush-oordopjes-ios

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2014, 12:23
Categorie Accessoires
Onderwerp slapen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.