Reacties voor: Vernieuwde Homescreen.me laat je iPhone-beginscherm en Apple Watch-wijzerplaat delen

Homescreen.me is een website waar iedereen zijn of haar iPhone-beginscherm kan delen. De website is vernieuwd en laat je nu ook je Apple Watch-wijzerplaat delen, terwijl de website ook plannen heeft voor de toekomst.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Niet een hele fijne website moet ik zeggen. (Alleen mobiel benaderd.) ik was wel eens benieuwd hoe andere mensen hun applewatch hebben. Nee, dan moet je dus op elke iphone klikken om te kijken of iemand een applewatch heeft. Je kan ook niet zoeken naar je favoriete gebruikers. Zonde, ik zei het in 2012 al ik vind het een vet idee.. Maar de uitwerking mag en kan beter

  2. Wat heb je hier in godsnaam aan? Waarom zou je je homescreen willen delen en waarom zou je willen zien hoe een ander z’n homescreen heeft ingedeeld?
    Delen dit delen dat….helaas leven we nu (hopelijk tijdelijk) in een tijdperk waarbij alles per se gedeeld moet worden. Ik persoonlijk wordt ontzettend moe van dat gedeel. Hou je lekker bezig met je eigen leven denk ik vaak….

  3. Origineel geplaatst door LED
    Wat heb je hier in godsnaam aan? Waarom zou je je homescreen willen delen en waarom zou je willen zien hoe een ander z’n homescreen heeft ingedeeld?

    Delen dit delen dat….helaas leven we nu (hopelijk tijdelijk) in een tijdperk waarbij alles per se gedeeld moet worden. Ik persoonlijk wordt ontzettend moe van dat gedeel. Hou je lekker bezig met je eigen leven denk ik vaak….

    Sommige mensen vinden het misschien leuk om te zien wat andere mensen voor apps op hun telefoon hebben staan en zo andere apps ontdekken. Maak je eigen druk om zaken waar je iets aan kan doen.

  4. Er valt toch helemaal niet zoveel uit te wisselen omdat alle iphones homescreens er zo’n beetje hetzelfde uitzien. Tenzij ik met mijn 6s plus wat over het hoofd zie. Achtergrondplaatje en een aantal knopjes en mapjes, dat is het wel zo’n beetje.
    Bij Android is dat heel anders met verschillende launchers en widgets. Ik bedoel dat daar veel meer uit te wisselen is.
    Ik zie het nut niet zo.

  5. @Jan Willem: Ik heb toevallig wel een compleet andere indeling. En ik ken zat mensen die dat ook hebben. Mijn eigen zus en ouders bijvoorbeeld.

    Mijn indeling is gebaseerd op wat het makkelijkst te bereiken als ik de iPhone met m’n rechterhand vasthoud. Zo heb ik de Berichten-app helemaal links staan, omdat ik die amper gebruik. Twitter en Facebook staan in het midden, bijna onderaan. Die gebruik ik namelijk best veel. Remote-app, Notities en Agenda onder andere staan helemaal rechts, daar wil ik direct bij kunnen. En zo heb ik nog wel meer voorbeelden, haha.

    Tegelijkertijd heb je natuurlijk mensen die de indeling altijd standaard houden. Sterker nog, ik heb dat ook een hele tijd gedaan. Maar ik merkte dat ik steeds zat te switchen tussen pagina’s, dus besloot de indeling drastisch te wijzigen. 😛

  6. @Jan Willem: Helemaal mee eens..op Androidtoestellen kun je vergelijken wat de verschillende launchers allemaal kunnen. Apple is alles min of meer hetzelfde. Als je wilt weten wat voor apps iedereen gebruikt heb je niks aan deze screenshots: mapjes, weet je nog, ik gebruik er veel namelijk om maar 1 screen te hoeven gebruiken. Dus..

  7. Ik snap het nut niet van dit product. Kan iemand me dit uitleggen? Wat heb ik eraan om m’n homescreen te delen met een ander?

    Welk probleem lost dit op? Dit vraag ik me bij veel kickstarter producten ook meestal af..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.