Hoes met gordijn beschermt de iPhone tegen vuil en spetters

De iPhone 4 Rugged Case werpt middels een knop een gordijn over het scherm van de iPhone, zodat die beschermd wordt tegen vuil, stof en spetters. Het is een grote hoes.

iPhone 4 Rugged Case van SharkEyeDe iPhone 4 Rugged Case heeft een speciale eigenschap die niet veel hoezen voor de telefoon van Apple delen. Je kan het beeld afschermen met een gordijn via een schuifknop op de achterkant van de hoes. Het gordijn is transparant zodat je nog wel meekrijgt dat je wordt gebeld of een push-notificatie krijgt. De Rugged Case is niet zomaar een potsierlijke cover natuurlijk; het moet de iPhone 4 beschermen tegen spetters, vuil en stof. Bijkomend voordeel is dat je de telefoon niet zo snel zult kwijtraken: door de gordijntechniek is de hoes nogal groot uitgevallen.

De hoes moet door zijn ferme, stevige buitenkant ook anders fatale klappen of vallen van de iPhone opvangen. Toch is het niet van dat materiaal waarvan je handen gaan plakken, stelt ontwikkelaar SharkEye op haar website. Er zit een klepje op om makkelijk bij de oortelefoonuitgang te komen en de knoppen voor het volume kunnen via het hoesje worden ingedrukt. De 30-pinch connector om de iPhone mee op te laden is volledig afgeschermd met een klepje in het kleuraccent van de hoes.

De hoes is verkrijgbaar in zwart met verschillende accenten: geel, blauw, roze, paars en pistache-groen. Dankzij een meegeleverde klip is de iPhone 4 Rugged Case ook aan de broekriem vast te maken. Het product van SharkEye kost 49,95 dollar (€34,75) zonder verzendkosten.

Directe link: iPhone 4 Rugged Case van SharkEye

Via Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2011, 13:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen bescherming, cover, hoesje, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.