Hoe waarschijnlijk zijn alle iPhone 5-geruchten? (infographic)

Nowhereelse zet in een infographic op een rij hoezeer prominente bloggers in de geruchten rond de iPhone 5 geloven. Dat de iPhone 5 een groter scherm krijgt, gelooft iedereen wel.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5 new designNaarmate de mogelijke iPhone 5-onthulling op 12 september steeds dichterbij komt, neemt het aantal geruchten over de nieuwe iPhone ook toe. Alleen vandaag al wezen een aantal nieuwe onderdelen en de vakantiestop bij provider AT&T erop dat Apple van plan is om binnenkort de iPhone uit de doeken te doen. De Franse iPhone-site Nowhereelse probeert in een infographic aan te geven hoe geloofwaardig alle spelende geruchten op het moment zijn. Ze vroegen een aantal prominente technologiesites hoezeer ze in bepaalde geruchten geloven en trokken hieruit een gemiddelde.

Cult of Mac, iDownloadBlog, Boy Genius Report, Business Insider, Appleinsider en Nowhereelse geven allemaal in de infographic aan in hoeverre ze op bepaalde toevoegingen in de nieuwe iPhone rekenen. Hieruit blijkt dat iedereen er eigenlijk wel op rekent dat de iPhone een groter scherm krijgt, maar dat weinig mensen denken dat hij pas in oktober (in de VS) uitkomt.

Omdat de infographic bestaat uit de schattingen van een aantal bloggers, moet je de gegeven cijfers niet helemaal voor lief nemen. Zij baseren zich immers vaak ook gewoon op de circulerende geruchten. Toch is het best interessant om te zien hoe bloggers, die geregeld over geruchten schrijven, over bepaalde geruchten denken.

iPhone 5 infographic

Druk op de afbeelding om hem volledig te bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2012, 16:29
Categorieën Achtergrond, Geruchten, iDevices
Onderwerp infographic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.