iCulture vergelijkt: technische specs iPad Air en iPad mini Retina

iCulture vergelijkt de specificaties van de iPad mini Retina, iPad Air, iPad 4 en de originele iPad mini in een infographic.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPads compare

Een beetje iCulture-bezoeker heeft zich inmiddels natuurlijk helemaal ingelezen, en weet daarom exact wat hij van de nieuwe iPad mini met retinascherm en de iPad Air kan verwachten. Toch heeft Apple in één keer een hoop statistieken bekendgemaakt, waardoor het ook bij ons af en toe wat begint te duizelen. We hebben daarom alle specificaties bij elkaar geraapt, om ze vervolgens te combineren in een handige infographic. Zo zie je in één oogopslag hoe de nieuwe iPads presteren in vergelijking met hun voorgangers.

Moeite met kiezen? We hebben een apart artikel iCulture adviseert: keuzehulp iPad Air of iPad mini Retina.

De hieronder getoonde specificaties zijn gebaseerd op informatie naar buiten gebracht door Apple. Beide iPads zijn op het moment nog niet beschikbaar, waardoor we niet met behulp van benchmarks kunnen zien hoe snel de nieuwe A7-processor in vergelijking met andere tablets is. We weten bovendien nog niet hoeveel RAM de iPad gebruikt en wat de exacte kloksnelheid van de iPad-versie van de A7-chip is.

De infographic is gemaakt door onze huisdesigner @basvanderploeg, in opdracht van iCulture.

iPad Infographic 2014

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2014, 13:13
Categorie iDevices
Onderwerpen iculture vergelijkt, infographic, specificaties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.