Het ultieme iPhone unlock-schema

Welke unlockmethode moet je bij welke iPhone-versie gebruiken? Omdat het knap ingewikkeld kan worden welke downgrade je moet uitvoeren en welke aanpak en tools je voor Windows en Mac kunt gebruiken, heeft een Taiwanese website dit iPhone unlock-schema gemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Dankzij ZiPhone voor Windows en Mac en iNdependence voor de Mac is het niet zo ingewikkeld meer om een jailbreak of een unlock uit te voeren, zelfs als je een iPhone met firmware 1.1.4 hebt. Je kunt de stappen uit onze iPhone wiki volgen of anders op het forum kijken wat anderen met dezelfde firmware-versie hebben gedaan. De Taiwanese website iPhone4TW pakt het grondiger aan: zij hebben een plattegrond gemaakt waarmee je aan de hand van je firmware- en baseband-versie kunt kijken welke methode het meest geschikt is.

Overzichtelijker wordt het er allemaal niet op. Nu is het zo dat je bij oudere firmware-versies nog wel moest nadenken welk pad je zou volgen: eerst downgraden naar 1.1.2 of 1.1.1 en daarna weer upgraden, de juiste tools gebruiken en maar hopen dat het uiteindelijk goed zou komen. Met firmware 1.1.4 en methoden als ZiPhone heb je die ingewikkelde instructies niet meer nodig en zo’n onoverzichtelijk schema heb je al helemaal niet nodig. Maar grappig om te zien is het wel.

Bron: iPhone4TW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 0:49
Categorie Jailbreak
Onderwerpen firmware, google maps, plattegrond, schema, unlock, ziphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.