Interview met de ‘stopwatch dude’

Travis Taylor publiceerde een succesvideo op YouTube: het filmpje waarin hij de stopwatch van de iPhone laat doorlopen tot 1.000 uur is door bijna 300.000 mensen bekeken. Travis is er zelf verbaasd over dat het filmpje zo aansloeg.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone stopwatch dudeDe iPhone-blog van de Chicago Tribune heeft een interview met de iPhone stopwatch ‘dude’, de student die zich afvroeg wat er zou gebeuren als je de iPhone stopwatch voorbij 1.000 uur liet lopen. Het idee slaat helemaal nergens op, maar het is wel een filmpje waar mensen over praten en dat al door bijna 300.000 mensen is bekeken. De jongen in beeld is Travis Taylor, die in het interview vertelt dat hij in de periode van meer dan 40 dagen zijn iPhone niet hoefde te resetten. Eigenlijk vroeg Travis zich aan het begin van het semester alleen maar af of de iPhone-stopwatch gewoon zou blijven doortellen als je de iPhone ondertussen voor andere taken gebruikt.

Toen hij een paar dagen later weer eens de stopwatch-applicatie opende bleek dat de teller gewoon doordraaide en al meer dan 500 uur had geregistreerd. Toen ontstond het idee om de teller door te laten lopen tot 1.000, om te zien wat er gebeurde. Dat er ook een filmpje van is gemaakt, is te danken aan een bezoeker van IGN Message Board, die erom vroeg. Dat iedereen de video zo grappig zou vinden konden Travis, zijn roommate en zijn vriendin (de enige die ervan wisten) ook niet vermoeden.

Wie het originele filmpje gemist heeft: hieronder is ‘ie nog een keer te zien.

Bron: Red Eye Chicago

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 6:52
Categorie Achtergrond
Onderwerp stopwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.