Herhaalde oproep: stem voor iPhoneclub in designwedstrijd

De wedstrijd 'Best WordPress Design' is bijna afgelopen, maar iPhoneclub heeft nog stemmen nodig om de eindstreep te halen. Stemmen dus!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

best modern and elegantiPhoneclub.nl is genomineerd voor de wedstrijd ‘Best WordPress Design’ in de categorie ‘Modern & Elegant’, zoals je al eerder hebt kunnen lezen. De eindstreep van deze wedstrijd is bijna in zicht, met als voorlopige tussenstand dat onze grootste concurrent, Absolute Bica, ons helaas inmiddels heeft ingehaald. Dat mogen we natuurlijk niet laten gebeuren, vandaar dat we nog een oproep doen om te stemmen op iPhoneclub.nl. Ga naar Best WordPress Design Awards, blader naar het roze icoon van onze categorie (Best Modern & Elegant) en laat je stem achter!

Best WordPress BlogStem thuis, op het werk of onderweg op je iPhone. En als je toch bezig bent: geef meteen je stem in de andere categorieën, want ook daar zitten prachtige designs bij. De wedstrijd eindigt op 6 mei 2009.

Met deze wedstrijd kunnen we, naast eeuwige roem, $200 dollar en levenlange gratis WordPress-hosting bij WPwebhost winnen. Die geld- en hostingprijs gaan we weggeven aan een goed doel, dus mocht je een stichting of andere instelling weten die WordPress gebruikt en hier iets aan heeft: laat het weten in de reacties. We bedoelen hiermee: een website die iets goeds voor anderen nastreeft, dus geen persoonlijke blogs of sites die mensen ter promotie van zichzelf of een commercieel bedrijf hebben opgericht.

Klaar? Stemmen maar!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:00
Categorie Round-up
Onderwerpen iPhoneclub, wedstrijd, wordpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.