helix-oordoppen

Helix: Bluetooth-oordoppen verstopt in stijlvolle armband

Een Bluetooth-hoofdtelefoon bij de hand, zonder dat je kabels in de knoop raken: het is precies wat de Helix-armband mogelijk wil maken.

helix-oordoppen
Het is een frustratiepunt voor menig iPhone-bezitter: oordoppen die in je broekzak steeds maar weer in de knoop raken. De makers van de Helix hebben daar een interessante oplossing voor bedacht: in deze stijlvolle armband zitten namelijk in-ear oordoppen verstopt, die je zonder knoopproblemen opbergt.

Aan de buitenkant ziet de Helix eruit als een simpele armband, maar met een simpele armbeweging verwijder je de twee oordoppen. Ze bevinden zich aan de ene zijde van de armband, met aan de andere kant een verwijderbare, draadloze ontvanger. Hiermee koppel je de oordoppen via Bluetooth met de iPhone.

Helix armband

Helix: oordopjes in een armband

Je kunt drie uur lang naar muziek luisteren met de Helix. Daarna moet je de oordoppen weer opladen. Ze hebben hierdoor een langere batterijduur dan bijvoorbeeld de Dot, die je eens per uur in een handzame oplader moet steken. Gelukkig kun je Helix wel gewoon via een stopcontact of batterij opladen.

De Helix biedt een elegante manier om je oordoppen met je mee te dragen, maar we missen toch het één en ander in dit accessoire. Er zit bijvoorbeeld geen activiteitentracker in. Ben je gewend om je stappen met een Apple Watch of Fitbit bij te houden? Dan is de Helix nog een armband die je met je mee moet nemen.

Je kunt de Helix bestellen op Kickstarter, waar je voor 149 dollar een armband met oordoppen bemachtigt. Vroege vogels halen hem al voor 99 dollar in huis. Het project moet wel eerst 100.000 dollar inzamelen, voordat je geld wordt afgeschreven en de armband wordt gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2015, 20:35
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.