Hanfree: nieuwe houder om iPad handsfree te gebruiken

Via Kickstarter kun je supporter worden van Hanfree, een nieuwe houder waarbij je de iPad handsfree kunt gebruiken. De Hanfree is in bed, in de keuken of op de bank te gebruiken waarbij je je handen vrij houdt.

hanfreeKickstarter is een mooie manier om nieuwe producten te laten ontstaan. Terwijl je in de veel gevallen eerst financiering bij de bank moet regelen om een nieuw product op de markt te brengen, kun je bij Kickstarter zonder risico een voorstel indienen. Als genoeg mensen jouw idee steunen kun je het in productie nemen en heb je voldoende geld in kas om de productie te financieren. Hanfree is een nieuw project bij Kickstarter, bedoeld om een handsfree oplossing voor de iPad te ontwikkelen.

hanfree ipadMet Hanfree kun je in bed, op de bank en in de keuken de iPad gebruiken, zonder deze aan te raken. Je hebt je handen vrij. De bedenker maakte meer dan 20 prototypes om de optimale kromming en hoogte te vinden, zodat je het scherm van de iPad ergonomisch kunt aflezen. Set Quest, productontwerper uit San Francisco, tekende voor het design. De houder bestaat uit drie onderdelen: een doorzichtige case, een RVS-beugel en een witte basis van acryl. De houder wordt in de VS geproduceerd. Nadat je de iPad in de case hebt gestopt, zit hij stevig op zijn plaats. Een kogelgewricht zorgt ervoor dat je 360 graden kunt draaien. Je kunt de iPad wegduwen wanneer je uit bed wilt stappen.

Het Kickstarter-project voor de Hanfree loopt nog tot 10 mei 2011. De bedenker hoopt rond die tijd $15.000 te hebben opgehaald. Momenteel hebben 43 enthousiastelingen $2.596 bij elkaar gebracht, dus de bedenker heeft nog even te gaan. Voor $50 steun je het project, waarbij je de Hanfree krijgt toegestuurd zodra deze in productie gaat. De Hanfree wordt in de VS gemaakt en heeft een winkelwaarde van $79,95. Bij je bestelling komt er nog $40 bij voor internationale verzendkosten. Ook moet je bij de bestelling opgeven of je een iPad 1 of 2 hebt.

Meer informatie: KickStarter

hanfree assemblage

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2011, 22:34
Categorie Accessoires
Onderwerpen handsfree, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.