Handige tweaks: MobileVolumeSound, CyDelete & SMS Switcher (jailbreak)

Sommige tweaks zijn uitermate simpel, maar o-zo-handig. Hieronder noemen we er drie die recentelijk in Cydia zijn opgedoken of een update hebben gehad: MobileVolumeSound, CyDelete en SMS Switcher.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

VolumeSommige tweaks zijn uitermate simpel, maar o-zo-handig. In dit artikel noemen we er drie die recentelijk in Cydia zijn opgedoken (of van een update zijn voorzien): MobileVolumeSound, CyDelete en SMS Switcher.

MobileVolumeSound geeft een geluid weer bij het aanpassen van het volume van de iPhone. Zo zie je niet alleen het volumebalkje leeg- of vollopen, maar hoor je ook echt welk effect het aanpassen van het volume heeft. Handig om het juiste volumeniveau te bepalen dus.

CyDeleteEen andere praktische jailbreaktool is CyDelete. Deze tweak zorgt ervoor dat je de Cydia-applicaties op je Springboard net zo kunt wissen als de normale App Store-applicaties. Met andere woorden: houd een icoontje op het Springboard lang ingedrukt, totdat de icoontjes beginnen te wiebelen en je zult zien dat nu ook de icoontjes van de Cydia-applicaties een rood kruisje hebben. CyDelete 2.0-1 is herschreven; de tweak werkt nu prima onder firmware 3.1 en de compatibiliteitsproblemen met Stacks en PogoPlank zijn opgelost.

SMS SwitcheriPhone-bezitters die hun iPhone zowel privé als zakelijk gebruiken, moeten SMS Switcher eens een blik gunnen. SMS Switcher maakt het mogelijk eenvoudig tussen verschillende SMS-bibliotheken te schakelen. Zo is het mogelijk één SMS-bibliotheek aan te maken voor privégesprekken en één voor normale berichten. Het aantal SMS-bibliotheken dat je aan kunt maken is onbeperkt. Vooralsnog is het niet mogelijk berichten automatisch naar één van de bibliotheken te sturen; alle berichten komen in de SMS-bibliotheek terecht die op dat moment geactiveerd is. Hopelijk staat een volgende versie van SMS Switcher dit wel toe.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:11
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, geluid, sms, volume purchase program

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.