Halo-Back

Slimme screenprotector brengt ‘terug-knop’ binnen handbereik

Met de Halo Back plaats je een extra 'terug-knop' naast de homeknop van je iPhone 6, zodat hij een stuk makkelijker te bedienen is met één hand.

Halo-Back

Iets aantikken in de linkerbovenhoek van de iPhone 6 Plus is niet altijd even praktisch, maar wat nu als de ‘terug-knop’ naast je homebutton wordt geplaatst? Een nieuwe screenprotector met de naam Halo Back lost het probleem op.

Halo Back: slimme screenprotector

De extra schermruimte op de iPhone 6 Plus is erg fijn, maar kan ook onpraktisch zijn als je maar één hand vrij hebt. De Halo Back speelt in op de ongemakken die ontstaan door het grotere scherm en presenteert een slimme screenprotector met een ingebouwde virtuele knop die fungeert als back-button.

Het werkt zo: je iPhone weet dankzij een elektrostatisch veld waar je iets aantikt. Een laagje in de Halo Back zorgt ervoor dat het voor de iPhone lijkt alsof je het scherm linksboven aanraakt, terwijl je in feite op de virtuele knop onderop je toestel drukt.

Halo-Back-2

Dankzij dit slimme trucje werkt de Halo Back dus gewoon met alle apps, omdat er voor de iPhone niets verandert. De protector schakelt de linkerbovenhoek van het touchscreen overigens niet uit; er wordt simpelweg een extra optie toegevoegd in de vorm van de virtuele knop.

De Kickstartercampagne voor de slimme protector is op dit moment in volle gang, met een streefbedrag van 20.000 dollar. Als je er snel bij bent kun je voor 14 dollar je eigen exemplaar bestellen, die (als alles meezit) in augustus 2015 geleverd wordt. Uiteindelijk moet de Halo Back 49 dollar kosten als de crowdfundingfase succesvol is afgrond.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2015, 10:39
Categorie Accessoires
Onderwerpen knoppen, screenprotector

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.