Afvalbak Bruno waarschuwt als de vuilniszak naar buiten moet

Bruno is een slimme afvalbak, die vuil en stof automatisch opzuigt en waarschuwt als je de vuilniszak moet buiten zetten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bruno-afvalbak

Bij de slimme afvalbak Bruno hoef je niet eens te bukken om iets weg te gooien. Veeg zand en stof naar Bruno toe en hij slurpt het op. Op de plek waar normaal gesproken het voetpedaal van een afvalbak zit, heeft Bruno een soort mini-stofzuiger. Je hebt geen stoffer en blik meer nodig en hoeft zelfs niet meer eraan te denken dat de vuilniszak bij de straat moet staan. Via een iPhone-app krijg je waarschuwingen als het afval naar buiten moet en als je nieuwe vuilniszakken moet bijbestellen.

bruno-afvalbak-binnenkantDe Bruno Smart Can is een Kickstarter-project dat in oktober 2015 de eerste producten gaat leveren. Voor $159 kun je je eigen Bruno bestellen in de kleuren wit, grijs, blauw, rood of metaal. Hij ziet er ook nog goed uit, met een strak design waar bezitters van een Brabantia of Simplehuman alleen maar jaloers naar zullen kijken. Koop je zo’n vuilnisbak, dan krijg je er voor 3 maanden aan zakken bij. Wil je iets weggooien, dan hoef je alleen maar je hand boven de vuilnisbak te houden.

Heel veel mensen zien de Bruno graag in hun keuken staan: er is al bijna het dubbele opgehaald van de $50.000 die nodig was om het Kickstarter-project te laten slagen. De goedkopere early bird-modellen zijn inmiddels uitverkocht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2015, 12:35
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.