Haiku Deck presentatie-app voor iPad voegt meer bewerkingen toe

Haiku Deck heeft een update gekregen. Deze PowerPoint-achtige oplossing voor web en iPad heeft nu meer bewerkingsopties.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Haiku Deck presentatie-app iPad Powerpoint KeynoteHaiku Deck is een eerder besproken app waarmee je presentaties op je iPad kunt maken. Een soort PowerPoint dus, maar dan met een sterke online component en met de nadruk op een mooi uiterlijk. Een tijdje geleden kreeg Haiku Deck een handige toevoeging waarbij je via het web presentaties kon synchroniseren tussen meerdere iPads. Nu zijn er opnieuw weer wat extra functies toegevoegd, met name om te bewerken.

Je kunt bijvoorbeeld citaten extra benadrukken of een blok tekst van meerdere regels invoegen. Zo kun je bijvoorbeeld een missiestatement extra duidelijk in beeld brengen. Ook kun je nu mooie plaatjes naast je tekstblok zetten (zie plaatje-praatje hieronder), je woorden extra eruit laten springen met zwarte of witte letters en makkelijker de grootte van een tekstblok aanpassen. Ook de locatie van het tekstblok is makkelijker aan te passen. Haiku Deck heeft bovendien extra talen gekregen, naast het Engels. Helaas geen Nederlands, maar wel Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Japans, Portugees en Simplified Chinese.

haiku-deck-plaatje-praatje

Eerst een idee krijgen wat er allemaal mogelijk is? Geen punt: Haiku Deck heeft een mooie gallery waar je door de presentaties van anderen kunt bladeren om inspiratie op te doen. Ook handig als je last minute nog een presentatie nodig hebt over een hip onderwerp zoals Social Media en geen tijd hebt om zelf iets te maken… of is dat plagiaat? En raar maar waar: de app kost helemaal niets. Een volledige opsomming van alle vernieuwingen vind je op het bedrijfsblog van Haiku Deck.

Downloaden: Haiku Deck (gratis, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:01
Onderwerpen ipad, presentatie, sharepoint

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.