Shure brengt betaalbare oordopjes Shure SE112 uit

Shure gaat de betaalbare oordopjes Shure SE112 op de markt brengen. Ze kosten 50 dollar en zijn dus gericht op budgetkopers.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

shure-se112Als het om oordopjes gaat, dan zijn er net zoveel verschillende wensen als dat er mensen zijn. De ene persoon zweert bij goedkope budgetoordopjes van een willekeurig merk, iemand anders wil graag sportoordopjes die niet uit je oren vallen en een derde persoon zweert bij op maat gemaakte plugs van een paar honderd euro. Shure is zo’n merk waar je meestal een paar honderd euro voor betaalt. Speciaal voor de budgetkopers hebben ze nu een set oordopjes dat nog geen €50 kost. De Shure SE112 heeft een 50-inch kabel, die helaas niet verwisselbaar is, zoals op de duurdere modellen.

Je krijgt er wel drie geluidsisolerende oorplugjes bij en er is gekozen voor een draagwijze over het oor, dat volgens Shure voor meer draagcomfort zorgt. Het idee is dat je deze Shure SE112-oordopjes koopt in plaats van standaardoordopjes die bij je telefoon geleverd worden, zoals de EarPods van Apple (die voor €30 in de winkel liggen). Met als verschil dat het geluid veel beter is. Of dat klopt is sterk persoonsafhankelijk en ongetwijfeld voer voor verhitte discussies.

sure-se112-met-telefoon

We hebben de Shure SE112 nog niet gesignaleerd bij Nederlandse winkels, maar na de elektronicabeurs CES 2014 zullen ze vast op meer plekken opduiken. Ook te zien op CES 2014: onderstaande transparante SE846-oordopjes van Shure, die een Innovations Design and Engineering Award 2014 van CES kregen. Die zijn wel ‘iets’ duurder: $1250.

ces-shure-oordopjes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2014, 13:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen oordopjes, shure

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.