Gyro Skate moet je maar durven spelen met je iPhone.

Gyro Skate: een skateboard-app voor echte waaghalzen

Durf jij je iPhone door de lucht te gooien om te laten zien dat je hele gave kickflips kan maken? Dat is het idee achter Gyro Skate, een gevaarlijk spelletje voor én met je iPhone.

Dit moet je maar durven: je iPhone gebruiken als ‘skateboard’ en er kickflips mee maken door hem in de lucht te gooien. Toch is dat echt het idee achter Gyro Skate, een ‘skateboard voor je vingers’.

Gyro Skate

Het idee is simpel: de app vertelt je vooraf welke draai je iPhone door de lucht moet maken om een bepaalde trick uit te voeren en daarna mag je het zelf doen. Je kunt dit in de Free Ride modus trucje voor trucje uitproberen. Maar er is ook een campaign, waarin je steeds een reeks van verschillende stunts moet uitvoeren. Hierdoor ga je steeds gevaarlijkere capriolen uithalen met je telefoon.

Gyro Skate werkt ook op een trampoline!

Dat je ook échte skateboard-tricks zou kunnen maken via de app, bewijst ontwikkelaar EDO met dit filmpje, waarin ze trampolinespringen met een skateboard dat dient als iPhone-hoesje. Voor de duidelijkheid: wij durven dit dus NIET aan!

De ontwikkelaar heeft overigens géén filmpje waarin ze de iPhone naar een normaal skatepark nemen. Ollies maken op je iPhone-skateboard is blijkbaar toch iets te eng. Durf jij het om trucjes met je iPhone te maken door hem in de lucht te gooien?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2015, 14:37
Categorie Apps
Onderwerp skateboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.