North Korea Travel-app leidt je rond door geheimzinnig land

North Korea Travel-app is een reisgids op de iPad over 's werelds meest geheimzinnige land. Ook leuk als je niet gaat reizen.

north korea reisgids ipadHoe zou het zijn om door ‘s werelds meest geheimzinnige land te reizen? Voor nog geen 1 euro kom je erachter in de nieuwe North Korea Travel-app. De app is gemaakt door Uniquely Travel, die het bezoeken van bijzondere bestemmingen binnen handbereik wil brengen. In de app vind je allerlei reisinformatie over dagelijks leven, geschiedenis, cultuur en hoe je je moet gedragen. Het is geschreven door een van oorsprong Britse reisleider met meer dan 10 jaar ervaring in Noord-Korea en bevat veel insider-tips. Zelfs als je niet van plan bent om naar Noord-Korea te gaan kun je in deze gids rondkijken om te zien wat je mist. Aan de hand van satellietbeelden is geprobeerd om de locatie van alle bezienswaardigheden correct op te nemen.

Aan de hand van HD-foto’s maak je kennis met het land. Er staan 350 interessante plaatsen in, zoals attracties, museums, natuurgebieden, sportlocaties, hotels, café’s en winkels. Omdat je in dit land niet zeker kunt zijn van een internetverbinding is alle informatie ook offline te raadplegen.

north korea travel app

Eigenlijk heeft een app zoals deze nauwelijks concurrentie, want er zijn maar weinig reisgidsen voor Noord-Korea. Op zich is al uniek dat je de precieze locatie van allerlei interessante plekken kunt zien, inclusief informatie wat er in de buurt te zien is. Daarvoor hebben de appmakers kaartexpert Curtis Melvin ingeschakeld. Als je een lijst aanmaakt van favoriete plekken kun je vooraf zelf een rondreis uitstippelen en alvast kijken welke groepstours het meest aantrekkelijk zijn. Wil je jezelf verstaanbaar maken, dan kan dat met een apart onderdeel met veelgebruikte zinnetjes.

Wil je meer weten over Noord Korea, dan kun je ook eens kijken naar Fotopedia North Korea of Inside North Korea. Of lees een iBook over het Noord-Koreaanse conflict. Kan ook.

Downloaden: North Korea Travel (€0,89, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2014, 18:23
Categorie Reizen
Onderwerpen game, reisgids, reizen, skateboard, tony hawk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.