Griffin PowerDock 5: oplaadstation voor vijf iDevices tegelijk

De PowerDock 5 van Griffin is een oplaadstation waar je vijf iPhones, iPods of iPads tegelijkertijd in kunt stoppen.

PowerDock 5Heb je meerdere iDevices in huis liggen, dan kan het soms een karwei zijn om voor allemaal een apart stopcontact te vinden als ze moeten worden opgeladen. De PowerDock 5 van Griffin probeert dit een stuk makkelijker te maken. Hij biedt ruimte om vijf devices in één keer op te laden. Je sluit de stroomkabel van ieder iOS-apparaat aan op de usb-poort aan de zijkant van de PowerDock, waarna je de apparaten zelf tegen een plastic schot zet. Zo is er ruimte voor ieder apparaat.

De ruimte tussen oplaadplekken is groot genoeg om je iPhone of iPad inclusief case te huisvesten. Omdat opladen via usb gaat, werkt de PowerDock 5 met ieder iOS-apparaat, ongeacht of deze een 30-pins of Lightning-aansluiting heeft. Je zou er tevens een totaal andere smartphone mee kunnen opladen, mits de hiervoor gebruikte oplaadkabel over een usb-aansluiting beschikt. Dit is direct ook wel een nadeel aan de PowerDock 5: je krijgt de benodigde kabels niet bijgeleverd.

De PowerDock 5 wordt vanaf dit voorjaar verkocht voor 100 dollar. Het is aannemelijk dat we ook in Nederland en België het accessoire zullen zien opduiken: veel andere Griffin-accessoires worden hier ook al verkocht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2013, 22:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, griffin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.