Endliss iPhone Case waarschuwt met lichtshow bij notificaties

De Endliss iPhone Case waarschuwt met een led-lichtshow bij notificaties van Twitter, Facebook, sms en telefoontjes. Een patroon van 8 x 16 lampjes.

endlissAls je even niet oplet, kun je zomaar een notificatie op je iPhone missen. Bijvoorbeeld tijdens het uitgaan, als de muziek te hard is om bel- en sms-tonen te horen. De Endliss iPhone Case is bedoeld voor mensen die hun iPhone graag met het scherm omlaag wegleggen. Op de achterkant van de case is een lichtshow van ledlampjes te zien, zodra er een bericht of telefoontje binnenkomt. De case heeft een rooster van 8 x 16 ledlampjes.

Daaruit kun je in één oogopslag afleiden waar de notificatie mee te maken heeft. Om te voorkomen dat je batterij leeg raakt heeft de Endliss-case een 1500 mAh-batterij ingebouwd. Wel moet je er rekening mee houden dat de iPhone een stuk dikker wordt. De Endliss-case kan notificaties van Twitter, Facebook, sms, telefoon en e-mail tonen en heeft voor elke dienst een andere alert. De verbinding tussen de lampjes en de iPhone wordt gelegd via Bluetooth. Op de CES kun je de case deze week bewonderen, maar prijs en leverdatum zijn nog niet bekendgemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2013, 9:26
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.