Griffin maakt PartyDock voor de iPhone

Griffin PartyDock is een nieuw accessoire van Griffin, waarmee je met maximaal vier personen kunt gamen. De PartyDock is goedgekeurd door de FCC.

griffin partydockVia de Amerikaanse keuringsdienst FCC is informatie naar buiten gekomen over een nieuw accessoire waar fabrikant Griffin mee bezig is. Het gaat om de Griffin PartyDock, een houder voor de iPhone waarin vier afstandsbedieningen zijn geïntegreerd. Je kunt ze gebruiken om met maximaal vier personen games te spelen. Om te beginnen zal Griffin een PartyDock-app uitbrengen met daarin drie minigames: Midway Motors, Fishing Frenzy en Flippin’ Frogs.

Andere games komen in de toekomst via de App Store beschikbaar onder de naam ‘Griffin Publishing’. De PartyDock is ook aan te sluiten op een extern scherm, via een composiet- of componentkabel. Daarnaast is de dock te gebruiken voor het afspelen van muziek en video’s of het bekijken van foto’s.

De PartyDock is behalve voor de iPhone 4 ook geschikt voor de iPad. Officiële informatie is nog niet naar buiten gebracht, dus over prijs en releasedatum is nog even niets bekend.

Meer info: FCC

partydock griffin

Via: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2010, 7:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen feestdagen, griffin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.