GoPhone: iPhone-case speciaal voor GoPro-camera’s

De GoPhone is een iPhone-case waarmee je een GoPro-camera aan je iPhone bevestigt. De twee vormen hierdoor één camera.

GoPhone GoPro iPhone caseKickstarter-project GoPhone wil je iPhone combineren met een GoPro-camera, door de twee met een case aan elkaar te bevestigen. De iPhone verandert hierdoor in een handvat voor de camera, terwijl je in de bijbehorende app ziet wat je filmt. Hierdoor verandert de GoPro opeens in een camera die je ‘gewoon’ kunt gebruiken. Normaal zien we de camera vooral in extremere situaties, bijvoorbeeld gemonteerd op een helm, aan een hoofdband of gemonteerd op een bewegend voertuig.

Het principe van de GoPhone is vrij simpel: onderop de iPhone-case zit een bevestigingspunt speciaal voor de GoPro-camera, verborgen achter een gekleurd opzetstuk. Deze extra caselaag zorgt ervoor dat je de GoPhone ook als gewone iPhone-case kunt gebruiken, al is het nog de vraag hoe snel je dat wil doen. De GoPhone is namelijk een stuk dikker dan de gemiddelde iPhone-hoes.

De laatste generatie GoPro-camera’s beloven een 4k-videoresolutie en 12-megapixelfoto’s. Op papier is de camera hierdoor voor video beter dan de 8-megapixelcamera van de nieuwste iPhones. Met een prijskaartje van 419 euro is de GoPro wel een flinke investering als je hem enkel aan je gewone iPhone wil hangen. De GoPhone lijkt vooral interessant voor bestaande GoPro-bezitters.

Je kunt de GoPhone bestellen door op Kickstarter minstens 51 Australische dollars te doneren, omgerekend ongeveer 33 euro. Ook bij dit crowdfundproject geldt: je geld wordt pas afgeschreven als de makers hun streefbedrag hebben ingezameld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2014, 11:24
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen gopro, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.