Giusto Design maakt iPhone-hoesjes met houtlaag

Het Nederlandse bedrijf Giusto Design maakt iPhone- en Android-hoesjes, gemaakt van een dun houtlaagje en een binnenbekleding van textiel. De hoes is licht van gewicht en stevig en kost 59 euro.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kersen android openGiusto Design heeft een serie hoesjes voor smartphones gemaakt, gemaakt van een laagje hout. Er zijn vijf houtsoorten verkrijgbaar, met fantasierijke bijzondere houtsoortnamen als Bubinga, Padoek en Zebrano. Mahonie of kersen kan ook. De hoesjes worden volledig met de hand gemaakt in Nederland en bestaan volgens de maker uit een dun laagje hout, gecombineerd met een binnenbekleding van stof.

Dankzij een lint trek je de smartphone eruit. Het houtlaagje zorgt ervoor dat de sleeve licht van gewicht en toch stevig is. Bovendien is de nerfstructuur op elke case anders. De levertijd van deze case is 1 week en je betaalt er 59 euro voor. De Android-versie is alleen geschikt voor de Samsung Galaxy S II en kost hetzelfde.

Een paar dagen geleden schreven we over de Miniot Pouch, houten iPhone-hoesjes die eveneens van Nederlandse makelij zijn. Die kosten ongeveer hetzelfde (59/69 euro) en zijn van iets massiever hout gemaakt. Wat ons betreft ben je met de Miniot-hoesjes iets beter af, dankzij het dikkere materiaal en de keuze uit tientallen houtsoorten en -tinten.

houten hoesjes iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2012, 13:14
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.